David Jaffe snackar om God of War 3

Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!

David Jaffe, som utvecklat God of War (och den kommande uppföljaren) till PlayStation 2, super till på en fest på Playboy Mansion och snackar vitt och brett om allt från God of War 3 (han har precis börjat tänka på det och är väldigt positiv) till den rörelsekänsliga handkontrollen (han tänker redan på roliga användningsområden) och onlinetjänsten PlayStation Network (hans minispel Calling All Cars kommer att säljas via den, och han tror och hoppas att det blir en minst lika stor onlinetjänst som Xbox Live).

Den ganska så informella videon är både oseriös och känns väldigt inofficiell, men är klart värd en titt. Killen verkar kul och trovärdig, och det är alltid roligt att se folk som är passionerade när det gäller sina jobb.

Obs! Spelsekvenserna som visas i videon är från God of War 2 till PlayStation 2, så det är ingen nästagenerationsgrafik.

Kommentarer
Postat av: Pumpkin Eater

Haha. Jaffe är ju bara för kul. Det visade han ju även i den hemliga godisen man kan låsa upp i God of War (Europeiska versionen). Hilarious.

Fast varför tänker jag alltid på apelsiner när jag ser hans namn? B)

2006-12-05 @ 18:10:34
Postat av: Toby

Var det hemligt jaffagodis han låste upp i GoW? :P

Har inte sett den filmen, men ska leta runt lite

2006-12-06 @ 09:56:47
URL: http://ps3.blogg.se
Postat av: PumpkinEater

Det är ingen film. Det är bara en ljudfil. I den amerikanska versionen fick de ett telefonnummer när de lyckades låsa upp hemlisen och när man ringde det fick man höra ljudfilen. I den europeiska versionen fick man "telefonsamtalet" som ljudfil direkt i stället när man låste upp hemlisen. B)

2006-12-06 @ 17:01:29
Postat av: Franjo

Ja det där var ju en njutning - varför har jag inte spelat God of War? En snubbe som han förtjänar definitivt uppmuntran. Hmmm, ska nog lägga den till min samling av spel som väntar på att spelas...

2006-12-08 @ 20:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0