PS3-exklusivt innehåll i Splinter Cell

Splinter CellSådär för en månad sedan berättade jag att Splinter Cell: Double Agent släpps till PS3:an i mars. Nu har spelet officiellt hamnat på listan över lanseringsspel, och det har även dykt upp lite ny information om de PS3-specifika nyheterna.

Jag har redan tidigare nämnt att spelet kommer att ha funktioner för den rörelsekänsliga Sixaxis-handkontrollen och och flerspelarbanor, och nu har det bekräftats att just flerspelarbanorna är baserade på helt nya miljöer. Det kommer även att finnas nya uppdrag som man kan utföra tillsamamns med andra spelare i samarbetsläget, samt att man numera även kan spela genom spelet som en kvinnlig spion.

I en intervju med Eurogamer berättar spelets producent Mathieu Hector att hela grafikmotorn har arbetats om för att dra nytta av kraften i PS3, och att de satsar på upplösningen 720p för att få plats med så många detaljer som möjligt och för att hålla bilduppdateringen uppe.

De har även betatestat PS3:ans onlinefunktion sedan i november, och säger sig vara väldigt nöjda med hur det flyter på.

Det är helt klart roligt när utvecklarna anstränger sig lite extra för att multiplattformsspelen ska skilja sig från varandra. Spelet släpptes ju i november till så gott som alla andra plattformar, och fick då väldigt bra recensioner, så det här känns riktigt lovande.




Kommentarer
Postat av: PumpkinEater

Låter ju trevligt. Om det säljer bra kommer med all säkerhet nästa SC också till PS3. Tråkigt nog tröttnade jag på Sam redan efter första spelet, även om jag har de två efterkommande spelen ospelade till PS2:an. Nån gång kanske man får lust och tid igen... B)

2007-01-25 @ 19:49:51
Postat av: Kristopher

Undra vem som modellera till figuren. :P Angelina Jolie?

2007-01-26 @ 00:25:27
Postat av: Xeion

Trevliga nyheter

2007-01-26 @ 10:08:05
Postat av: Max

looks hot :D

2007-01-26 @ 10:12:54
URL: http://www.linuxb3yond.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0