Thrillertrailer för The Outsider

The OutsiderJag vet inte om ni känner till David Braben, men han ligger bakom en av spelhistoriens mest hyllade spel, nämligen Elite. Under åren som gått så har han släppt en hel del intressanta spel, och nu är siktet inställt mot nästa generations maskinvara med spelet The Outsider. Spelet verkar vara någon slags agentthriller som utspelas i dagens Washington DC, och av trailern att döma så ser det ut som en blandning av 24 och klassiska spionfilmer. Huvudpersonen heter John Jameson och blir oskyldigt anklagad för att ha mördat USA:s president, och måste göra allt han kan för att rentvå sitt namn.

Det som skiljer spelet från liknande spel i genren är att handlingen inte är linjär, och att den ändras beroende på dina handlingar. Du kan välja att spela som god eller ond och på så sätt få en helt egen spelupplevelse. Låter lite som ett modernt Fable.

Spelet släpps som tidigast under 2008, så det dröjer nog ett tag innan vi får uppleva det, men det verkar lovande. Braben brukar alltid lyckas skapa nya saker med sina spelkoncept, så det ska bli intressant att se hur det artar sig. Den nya trailern finns här nedan.


Kommentarer
Postat av: C M

Det här verkar lovande.
Något man kanske lägger till i "Vill ha" listan.

2007-01-26 @ 01:08:48
URL: http://creativemind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0