När ska Namco Bandai bestämma sig?

image566Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!

Det började med att Namco Bandais spel Eternal Sonata var exklusivt till Xbox 360 och Beautiful Katamari skulle släppas till både 360 och PS3. Efter månader av rykten försvann PlayStation 3-versionen av Beautiful Katamari från releasechemat. Sedan började det dyka upp snack om att Eternal Sonata skulle släppas till PlayStation 3.

Nu har det varit tyst i ett par månader, men kolla in företagets officiella webbplats. Där står det nu att båda spelen kommer till PS3, men att datumen ännu ej fastställts. Spelsidan The Sixth Axis rapporterar dessutom att en av utvecklarna av Ace Combat 6: Fires of Liberation har intervjuats av den franska spelsajten Jeux-france. Där har han sagt att det Xbox 360-exklusiva spelet eventuellt kommer att släppas till PS3.

Antingen så är det här ett sammanträffande och bara ett misstag, eller så går Namco Bandai ut med information inom kort ... t.ex. på Tokyo Game Show om ett par veckor. Jag berättar mer om jag får höra något.

Uppdaterat: Heh, nu har de ändrat på sidan igen. Vi får se hur det blir :)


Från vänster till höger: Namco Bandais ursprungliga sida. Eternal Sonata. Beautiful Katamari. Ace Combat 6.

Kommentarer
Postat av: PumpkinEater

Det tråkiga är att det enda bra spel som Namco kläckt ur sig till PS3 än så länge är Tekken: DR som egentligen är ett rätt gammal spel, dock utsökt bra. Men jag tror nog att Namco kommer att fixa fram de spel du nämner ovan Toby. De har säkert bara lite problem med programmeringen till PS3. B)

2007-09-12 @ 18:36:06
Postat av: Balthier

Ace Combat 6 ser verkligen bra ut, skulle gärna vilja spela det.
//FIFA 08 och Tony Hawk's Proving Ground kommer idag på PSN!!!!

2007-09-13 @ 12:28:25
Postat av: Bill

Så FIFA 08 kommer som Demo.. det var ju underbart.. åhhh längtar hem

2007-09-13 @ 13:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0