Hacka dig in på en PS3 över Internet och vinn den.

Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!
Är du extremt skicklig på att hacka dig in i datorer? I så fall kan du bli en stolt ägare till en PlayStation 3.

Shimpinomori
har lagt upp en webbplats som körs på en PS3:a (som kör Fedora Linux), och har utlyst en tävling där vinnaren får en PlayStation 3 med en hårddisk på 160 GB och en förinstallerad version av Linux, en HDMI-kabel till tv:n och spelet Resistance: Fall of Man. Vad måste man då göra för att få hela paketet? Jo, man måste hacka sig in på hans PS3 och byta ut en bild på sidan (föreställandes en liten flicka som håller i en PS3-låda) mot en annan bild som ligger i mappen "ps3_challenge" på PS3:an. Sedan ska man lägga in en textfil i samma mapp med sitt namn och sin adress, samt skriva ett inlägg på ett forum och skicka ett e-postmeddelande till tävlingsarrangören.

Han vill dock att själva hackandet ska skötas snyggt, så man får inte göra något annat som att slå ut servern eller angripa några av de andra sidorna på samma server. Tävlingen håller på tills någon lyckas med bedriften, dock längst till i början av januari.

Så ligger det alltså till. Om du tror att du är tillräckligt skicklig på att ta dig in i Linux-datorer så är det bara att sätta igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0