BlackSite: Area 51

image566Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!

E3-mässan börjar inte förrän nästa vecka, men det verkar inte vara något som Midway bryr sig om, då de precis släppt sin E3-trailer för BlackSite: Area 51. De passade även på att släppa ett par nya bilder från spelet, som kan ses här till vänster.

Spelet, som ska släppas den 21 september här i Sverige, är ett skjutspel som börjar som vilket krigsspel som helst. Man är en soldat som i början av spelet tjänstgör under Irakkriget, men sedan börjar det hända övernaturliga saker, och man får börja slåss mot utomjordingar. Tanken är nog att spelet ska innehålla en blandning av action och skräck.

Ja, det här är ju ganska likt det mesta, men jag hoppas i alla fall att detaljerna kan få det att sticka ut lite från mängden. Utöver att man kan köra fordon så kan man även spela det online, och man kan även välja att samarbeta med en vän genom hela kampanjläget online (precis som i Gears of War). De har inte sagt något ännu om man även kan göra det offline, men jag hoppas verkligen det, då det var en av de absolut bästa sakerna med Resistance: Fall of Man (ännu ett skjutspel som utspelas på jorden där man dödar aliens).

Det ska dessutom släppas en demoversion till PS3:an innan spelet släpps, så det ska bli kul att se hur spelet artar sig innan releasen.Kommentarer
Postat av: Anonym

"Spelet, som ska släppas den 21 september här i Sverige, är ett skjutspel som börjar som vilket krigsspel som helst. Man är en soldat som i början av spelet tjänstgör under Irakkriget, men sedan börjar det hända övernaturliga saker, och man får börja slåss mot utomjordingar. Tanken är nog att spelet ska innehålla en blandning av action och skräck."
Humm...låter som R:FoM 2 det där :p

2007-07-05 @ 21:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0