Nya och gamla klassiker på PS3

PS3 har en hämtningstjänst som heter PlayStation Store där man kan köpa lite enklare spel för en billig penning. Några exempel är det avkopplande och Snake-inspirerade fl0w (testa onlineversionen helt gratis), ett Sudoku-spel och lite annat.

Nu har den gamla spelveteranen SNK berättat för speltidningen CVG att deras gamla klassiker också kommer att finnas för försäljning i butiken. SNK ligger bakom klassiker som Ikari Warriors, Metal Slug, King of Fighters, Samurai Shodown och min absoluta arkadfavorit Super Sidekicks (som är ett fotbollsspel). Nu får man väl se vilka spel de släpper, men jag håller i alla fall tummarna för The Next Glory: Super Sidekicks 3.

Snart kommer man även att kunna hämta gamla PS one-spel till och spela dem på sin PSP, för en kostnad på mellan 6 och 12 dollar (ca 45-90 kronor, även om priserna här i Europa lär variera). Sony arbetar tydligen även med att göra dessa spel spelbara på PS3 direkt, så snart kan man alltså fylla hårddisken med gamla favoriter. Jag ska göra slag i saken och spela klart den sista banan i Jet Moto någon dag. Sedan är ju Final Fantasy VII en sån klassiker att alla bör spela det minst en gång i sitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0