Fler nätverksnyheter

Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!
Som jag rapporterat tidigare så har PS3 en onlinetjänst som heter PlayStation Network som kan användas till att hämta spel. PS3-ägare i USA kan nu hämta en drös PS one-spel för 6 dollar (typ 40 spänn) som de kan köra på sin PSP (och senare på sin PS3, men den funktionen är inte färdigutvecklad ännu). De fem spelen är snowboardspelet Cool Boarders, plattformsspelet Crash Bandicoot, golfliret Hot Shots Golf 2, spionskjutspelet Syphon Filter och det sköna fightingeposet Tekken 2, och de kommer att släppa en till omgång spel framåt nyår. Jag håller fortfarande tummarna för Jet Moto (eller Jet Rider som det hette här i Europa). Jag lägger in en mysig Jet Moto-bild, så att ni förstår dess storhet.

Toby <3 Jet Moto

På tal om Tekken, så har den anrika wepplatsen Tekken Zaibatsu läst ett rykte i den japanska spelbibeln Famitsu att Tekken 5: Dark Resurrection (som hittills bara finns till arkad och PSP) även kommer att finnas tillgänglig i en uppfräschad version via PlayStation Network för en billig slant. Tanken är väl att stilla fightingtörsten inför Tekken 6, så att inte Virtua Fighter 5 (se nedan) stjäl alldeles för mycket av uppmärksamheten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

40 kronor låter inte alls så farligt. Alltid roligt att man kan spela sina klassiker :)

2006-12-09 @ 11:47:30
Postat av: Toby

Precis. Så länge Sony håller priset lågt här i Europa så kan det bli en riktig succé.

2006-12-10 @ 12:08:33
URL: http://ps3.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0