EA har 80 % kvar att leka med

111957-42
Electronic Arts vice styrelseordförande och visuella chef Glenn Entis har berättat i en intervju om skillnaderna mellan Xbox 360 och PlayStation 3 att EA hittills bara har utnyttjat 20 % av styrkan i PlayStation 3.

"Hela industrin vet att det har varit en utmaning. PlayStation 3 är en extremt avancerad maskin, och trots dess enormt höga potential så krävs det ändå väldigt mycket jobb. Jag tror att det kommer att ta ett tag innan utvecklarna låser upp kraften i den. I spelen som släppts nu har vi uppnått ungefär 20 % av PlayStation 3:s potential. Har det varit mer invecklat än vad vi trott? Ja, det har det nog. Det har förekommit en del oväntade utmaningar, men vi är helt säkra på att det kommer att bli en fantastisk spelmaskin på lång sikt."

Med tanke på att EA:s spel just nu ser riktigt läckra ut (även om man förstår att de fortfarande har en bit kvar att gå) så känns det rätt lovande att världens största spelutvecklare ser PS3:ans potential.

111957-43

Kommentarer
Postat av: isno

Det är goda nyheter, men frågan är: Kommer man att kunna använda PS3 fullt ut? Om jag har förstått det rätt är det mycket svårare att gör spel till PS3 än till Xbox 360, eller har jag fel?
Vi får hoppas att utvecklarna lär sig knepen bakom PS3, för då är möjligheterna oändliga...

2006-12-13 @ 17:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0