Ingen snö i jul? Köp en vit PS3:a istället

image566Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!

111957-95Sådär. Då har man klämt i sig tillräckligt med senapssill för att klara sig i ett år till då. Snön har dock lyst med sin frånvaro, men varför inte skaffa sig lite julkänsla med PS3:an?

Det är i alla fall vad PS3 Center har bestämt sig för att göra. En av killarna som driver sidan jobbar även på en bilfirma, och har helt enkelt lackat om hela höljet med vit lackfärg och lagt upp hela kalaset på Ebay. Världens första vita PS3, helt enkelt.

Det finns tyvärr två nackdelar för oss vanliga dödliga (läs: européer), nämligen att priset för närvarande ligger på 3000 dollar (ca 21000 kronor) och att de inte levererar den utanför USA.

Däremot så kan vi kolla in den och tycka att den är hur läcker som helst. Någon gång i framtiden så kommer det ju att komma fler färger (precis som med PS2), så se det som ett smakprov på vad som komma skall :)

God fortsättning.




Kommentarer
Postat av: El eRadiuZo

Urläcker!

2006-12-28 @ 12:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0