The Agency

image398Sony Online Entertainment (som bl.a. legat bakom EverQuest - ett gift som höll mig i sitt grepp i 1 1/2 år) håller på att utveckla ett nytt onlinerollspel, den här gången till PlayStation 3. Spelet heter The Agency och är ett onlinespel med spiontema som ska släppas redan i år. Man kommer att få välja mellan två olika sidor, och sedan ge sig ut på strids- och spionuppdrag mot andra spelare.

Enligt uppgift så ska ens kläder och utrustning spela stor roll i spelet, så om man har på sig lätt rustning så antar man spionrollen, medan mer actioninriktade spelare kan tänkas välja tyngre kevlarrustning. The Agency kallas för det första MMO-spelet till PS3, vilket borgar för en permanent värld där det hela utspelas. MMO är en förkortning av Massively Multiplayer Online, alltså onlinespel med många deltagare.

En sak som ingen verkar ha reagerat på är att The Agency är namnet på byrån som Gabe Logan arbetar för i Sonys spionserie Syphon Filter. Om ni frågar mig så känns det rätt uppenbart att spelet kommer att utspelas i den världen. Sony förväntas i alla fall gå ut med spelet officiellt nu på måndag, den 11 juni. Mer information kommer sen.

Kommentarer
Postat av: Droynas

Nu är det så att Sony har inte gått ut och sagt att 11 juni ska handla om det här spelet ;D

2007-06-08 @ 16:12:19
Postat av: Toby

Jo, jag vet att den hemliga spelnyheten på måndag inte är bekräftad, och det var därför jag skrev "förväntas", då det verkar vara spelet som folk på Intornetz anser kommer att avslöjas. Men oavsett om det är det som är nyheten eller inte så lär det dyka upp ett pressmeddelande om spelet nästa vecka.


Man måste ju få spekulera lite :) Fast det vore ju ännu roligare om det kom en ännu större nyhet på måndag.

2007-06-08 @ 16:17:25
URL: http://ps3.blogg.se
Postat av: Voodoo Doll

Jag vet att detta inte alls hör till ämnet eller PS3 i överhuvudtaget. Men vad har egentligen hänt på GR? Oizo och du borta.

2007-06-09 @ 18:17:12
Postat av: Wizzer

Det va det här som var den "stora" nyheten. Vi får hoppas att det blir bra iaf.

2007-06-12 @ 10:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0