Hämta tv-program till din PS3

Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!

111957-228Sony Worldwide Studios VD Phil Harrison har intervjuats av 1UP, där han snackar lite om framtiden för PS3:an. Jag gillar särskilt delen där han snackar om Sonys tioårsplan för konsolen. Det känns bra att de satsar så långsiktigt på sina konsoler.

Han snackar även om att de tittar på möjligheten att släppa PS3:an med större hårddiskar i framtiden, vilket är trevligt. I och för sig så kan man ju byta hårddisk själv utan några problem, men det är alltid bra med enkla lösningar. Han berättar även att han har en del "exklusiva tillkännagivanden" för GDC-mässan i början av mars, men det framgår inte om han menar att det är mässexklusiva nyheter eller om det rör sig om PS3-exklusiva spel eller så.

En sak som verkar säker är i alla fall möjligheten att kunna köpa och hämta tv-avsnitt direkt från PlayStation Network i framtiden. PlayStation 3:an ska vara mer än bara en spelmaskin, utan en självklar plats i vardagsrummet för allt multimediainnehåll.

"Vi har en hårddisk och en föräljningsmodell, så man måste inte precis  vara ett geni för att räkna ut vad vi har för planer med nätverket."

I och med Europalanseringen den 23 mars kommer i alla fall nästa systemuppdatering (version 1.6 tydligen), som enligt Phil kommer att ha bakgrundshämtningar, vilket känns som en helt självklar funktion. Han lär avslöja de nya uppdateringarna på GDC-mässan, tillsammans med andra nyheter. Själv ser jag fram emot att få höra hur man kommer att kunna få tillgång till innehåll på sin PS3 via sin PSP. Just nu kan man göra det via det trådlösa nätverket, men tanken är att man ska kunna göra det via Internet. Finns det något särskilt som ni är sugna på?

Kommentarer
Postat av: Robin

ngt som intresserar mig och som jag gärna skulle vilja vet är (NÄR kommer dessa andra färger, som för övrigt är hur snygga som helst)

2007-02-16 @ 15:55:50
Postat av: Toby

Hehe... det brukar ta ett år eller så. Sen börjar de släppa specialutgåvor i olika färger. Ett gäng i USA lackade visserligen en PS3:a vit i julas, men den gick på e-bay för 10000 kr.

Kolla in den här: http://ps3.blogg.se/261206143622_ingen_sn_i_jul_kp_en_vit_ps3a_is.html

2007-02-16 @ 16:02:09
URL: http://ps3.blogg.se
Postat av: Balthier

Riktigt bra om man kommer kunna ladda ner tv-program!..en annan sak som jag läste som inte har ngt med detta att göra är att förbeställningarna av PS3:n är 15ggr fler än Wii's här i Europa!!!:D

2007-02-16 @ 19:46:07
Postat av: GeordieNinja

Att ladda ner medans man gör annat är väldigt bra, det tog en väldigt lång tid före Microsft fixade detta till Xbox 360. Bra att Sony ligger på vi eropéer fick vänta en lite längre min vi får en mycket trevligare bekantskap med konsolen och en utomordentlig launch line up av spel.

Håller helt med Toby om att det känns skönt att Sony säger att de har en tioårs plan för Playstation 3.

Ser fram imot GDC mässan tror Sony kommer släppa ett par riktigt tunga nyheter där, finns för övrigt en bra intervju med Phil Harrison på gametrailers.com mycket intressant =) och rolig, han är rätt snabb på sina svar =)

2007-02-16 @ 21:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0