LocoRoco Cocoreccho!

Bloggen har flyttat och den nya adressen är PS3bloggen.se. Klicka här för att komma till den nya sidan och läsa de allra senaste nyheterna, recensionerna och förtittarna!
Cocoreccho

Det gått några veckor sedan jag först fick höra något om PS3-versionen av LocoRoco, och nu har det dykt upp lite mer information om den interaktiva skärmsläckaren. Namnet här i väst blir LocoRoco Cocoreccho! och spelet (för det är i viss mån ändå ett spel) kommer att innehålla sammanlagt 200 olika LocoRoco, vilket är 10 gånger så många som i PSP-spelet.

Precis som i originalet så ska man alltså samla in så många LocoRoco som möjligt och ta dem till slutet av nivån. Man styr en fjäril som kan påverka miljön, men det ska tydligen även att gå att vinkla handkontrollen och på så sätt få marken att luta. Som vanligt så måste man undvika faror och Muja-varelserna, och om man skulle råka väcka den stora BonMucha så tar spelet slut. Lika knasigt som alltid, med andra ord.

LocoRoco Cocoreccho! kommer att köras med upplösningen 1080p, innehålla tre olika minispel samt ha två onlinetopplistor (totalpoäng och spel på tid). Den japanska versionen släpps redan den 21 september (om 2 1/2 vecka), medan vi här i Sverige lär få vänta ett tag till. Men eftersom det skulle släppts redan i somras så tar det förhoppningsvis inte allt för lång tid. Under tiden får ni väl kolla in trailern här nedan och börja klura på hur det hela fungerar.


Kommentarer
Postat av: limonass

hoppas det blir lika bra som spelet till PSP

2007-09-03 @ 19:52:31
Postat av: Patric

Nu har jag visserligen inte spelat spelet men det som trailern har att visa så gör den mig besviken. Jag räknade med att spelet skulle vara som PSP spelet fast att man styrde med Sixaxis. Nej nej, så blir det inte. Det är en fjäril man styr..........

2007-09-03 @ 23:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0