Midways spel är äntligen här

MKIIMKIIJapp, Midways klassiker är här nu. Eller i alla fall Mortal Kombat II, som finns att hämta från PlayStation Store för det smålustiga priset 27,77 kronor. Om Sony beter sig någorlunda förutsägbart så lär det innebära att det släpps ett spel varje fredag, så nu på fredag (den 15/6) borde vi hitta Gauntlet II i butiken. Sedan följer väl Rampart (22/6), Rampage World Tour (29/6), Joust (6/7) och till sist Championship Sprint (13/7). Jag tror i alla fall att det är ordningen som gäller. 27,77 kr är förresten ett kampanjpris som gäller fram till den 8 augusti. Sedan går priset upp med en tia eller två.

Jag köpte MKII i fredags, men har inte hunnit spela det så mycket. En sak jag däremot märkte var att det var grymt svårt, i alla fall för mig som inte spelat det på över tio år. Tyvärr så innehåller inte spelet någon som helst hjälp (man har ju vant sig vid attacklistor i spel som Tekken och Virtua Fighter), men det finns i alla fall guider på nätet som man kan kolla in, t.ex. MortalKombatII.net. Jag får väl plugga in lite attacker och testa spelet online - en funktion som jag verkligen hoppas fungerar som den ska.

Förresten så släpps Calling All Cars den 22/6 (midsommarafton) för ca 75 kronor, tillsammans med PlayStation-klassikerna Crash Bandicoot, Syphon Filter, WipEout, Everybody?s Golf, Jumping Flash! och Medievil. De sistnämnda spelen kan dessutom överföras till PSP och spelas där... undrar bara när Jet Moto och Resident Evil släpps.

Andra nyheter är MotorStorm-uppdateringen som kommer på fredag och PSN-spelet Nucleus som släpps den 6 juli för ca 75 pix. Sedan så lär det komma en demoversion av Lair snart. Hoppas att det är matigare nu än vad det var senast.

Så, vad säger ni? Ska vi spela lite Mortal Kombat II snart?

Kommentarer
Postat av: drbrain

En liten fråga angående spel man köper via PS Store. Man laddar ju ner spelet man köper men hur gör man om man vill formatera om hårddisken? Får man ladda ner det hur många gånger man vill när man väl köpt det eller måste man köpa det igen isf? Börjar ju komma lite roliga småspel nu.

2007-06-13 @ 23:47:24
Postat av: Toby

DrBrain: Man kan hämta ett köpt spel upp till fem gånger med sitt konto, så det går alldeles utmärkt att formatera eller uppgradera hårddisken.
Tänkte nog köpa en 200-gigare ganska snart. De går ju för ca 1000 kronor. Förhoppningsvis så utökas mediemöjligheterna med PS3:an snart, och då kommer det att vara hur skönt som helst med en stor hårddisk.

2007-06-14 @ 09:59:06
URL: http://ps3.blogg.se
Postat av: Torkel

200 gigare! finns det ute nu eller ? i så fall vart kan man kolla upp det? vill också har lite mer utrymmer =)

2007-06-15 @ 17:21:38
Postat av: Toby

Torkel: Det var den här jag tittade på: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=144950

2007-06-15 @ 17:24:19
URL: http://ps3.blogg.se
Postat av: Torkel

Byter man ut den där hårdisken med den gamla helt eller kan man bara koppla ihop den genom usb ? fatta inte riktig haha :D

2007-06-15 @ 23:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0